Midzomer Festival

Vandaag is de dag!

Tot straks op het Midzomer Festival!

Het Midzomer Festival in Nieuw-Amsterdam Veenoord belooft een onvergetelijke ervaring te worden! Vandaag kun je genieten van een bruisende sfeer met een gevarieerd programma voor jong en oud. Van 11:00 tot 17:00 kun je op de grote markt rondstruinen, vol kraampjes en activiteiten. Voor de avonturiers onder ons is er ook een kermis, met leuke attracties en lekkernijen.

Maar dat is nog niet alles! Het middagprogramma biedt gratis entertainment met optredens van Erik van Klinken, DJ Nieck, Davey van der Sluis, Harm Spang en Dario. En ’s avonds gaat het feest door van 18:00 tot 01:00 uur, met een spectaculair programma inclusief Marco Schuitmaker, The Hillbilly Moonshiners, Jannes, Ferry de Lits, de Buurman & Buurman Show, DJ Nieck en René Karst.

En voor de voetbalfans: de EK-wedstrijd Nederland vs Frankrijk wordt WEL live uitgezonden op verschillende grote schermen! Vergeet niet je oranje outfit aan te trekken – we willen het marktplein zien veranderen in een zee van oranje! Kom in je gekste oranje outfit en juich ons team naar de overwinning!

Let op: de munten van vorig jaar kunnen NIET meer gebruikt of omgewisseld worden. Zorg dus dat je voor het MidzomerFestival 2024 nieuwe munten aanschaft. Dank voor je begrip en medewerking.

Tickets voor het avondprogramma zijn verkrijgbaar in de voorverkoop voor slechts €7,50 via onze website of op locatie bij J&G Doldersum en Primera Nieuw-Amsterdam. Aan de kassa kosten ze €10,-. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang! Mis deze fantastische gelegenheid niet om te genieten van muziek, entertainment en plezier!

Voor meer informatie en tickets voor het avondprogramma klik hier!

Scroll naar boven