Midzomer Festival

De 36e editie!
21 juni 2024
21 juni 2024

Nieuw-Amsterdam hij komt eraan!

Hallo feestgangers!

Jullie hebben het nieuws vast al gehoord? Henk Wijngaard komt naar het midzomer festival in Nieuw-Amsterdam op 16 juni! Ja, je leest het goed. Hij brengt zijn geweldige stem en onvergetelijke hits mee naar ons feest. We kunnen niet wachten!

Als je bekend bent met de Nederlandse muziekscene, dan hoef je waarschijnlijk niet geïntroduceerd te worden aan Henk Wijngaard. Hij is een legendarische artiest die talloze klassiekers heeft geproduceerd zoals “Met de vlam in de pijp” en “Ik heb mijn wagen volgeladen”. En als je hem nog niet kent, dan wordt het hoog tijd dat je kennis maakt met zijn geweldige muziek!

Dus, als je zin hebt om lekker te dansen en te genieten van geweldige muziek, dan mag je dit evenement niet missen. Zorg ervoor dat je op tijd een kaartje koopt, want deze avond gaat geweldig worden!

Om je alvast een voorproefje te geven van wat je kunt verwachten op het feest, hebben we hieronder een video van Henk Wijngaard die speciaal voor ons zingt. Dus, zet het volume omhoog en bereid je voor op een fantastische avond!

We kunnen niet wachten om samen met jullie te feesten op het midzomer festival in Nieuw-Amsterdam met de enige echte Henk Wijngaard. Zie je daar!

Koop hier je tickets voor de 35e editie van het Midzomer Festival in Nieuw-Amsterdam op vrijdag 16 juni!

Scroll naar boven