Midzomer Festival

16 juni 2023

Nieuws

Nieuws en updates van het dorpsfeest van Nieuw-Amsterdam / Veenoord

Met Henk Wijngaard op het programma, kunnen we nu al garanderen dat het een onvergetelijke editie wordt.

| 15-02-2023 |

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Henk Wijngaard zal optreden tijdens de 35e editie van het Midzomer Festival! Henk Wijngaard is een Nederlandse zanger en liedjesschrijver die bekend staat om zijn populaire country- en truckerliederen.

De 35e editie van het Midzomer Festival biedt een geweldige mix van muziek, entertainment en activiteiten voor het hele gezin. Met Henk Wijngaard op het programma, kunnen we nu al garanderen dat het een onvergetelijke editie wordt.

Henk Wijngaard heeft een indrukwekkende carrière achter de rug en heeft vele hits op zijn naam staan. Liedjes als “Met de vlam in de pijp” en “Ik heb een truck als mijn woning” zijn ongetwijfeld bekend bij veel Nederlanders. Zijn unieke stem en kenmerkende stijl maken hem voor velen een van de meest geliefde artiesten van het land.

We zijn dan ook ontzettend blij dat we Henk Wijngaard hebben kunnen strikken voor ons festival. Zijn optreden belooft een van de hoogtepunten van het evenement te worden. Mis het niet en zorg dat je erbij bent tijdens de 35e editie van het Midzomer Festival!