Midzomer Festival

Wat is het Midzomer Festival?

Het Dorpsfeest van Nieuw Amsterdam / Veenoord

  • Traditioneel altijd op de derde vrijdag van juni
  • Een feest voor jong en oud
  • Overdag gezellige markt en muziek
  • ’s Avonds een altijd top gevuld programma
  • Georganiseerd door 8 vrijwilligers in samenwerking met de lokale horeca
  • Mogelijk gemaakt door een trouwe groep sponsoren

Ticket Info

’s Avonds traditioneel op de derde vrijdag van juni een knallend avondprogramma.
 
De kaartverkoop voor de 36e editie is begonnen.
 
Tickets in de voorverkoop: €7,50 incl. administratie kosten
Tickets aan de kassa: €10,-
 
 
 
 
Tickets zijn ook op locatie te verkrijgen in de voorverkoop. Bekijk hieronder de locaties:
 
 
 
Vaart ZZ 45, 7833 AA, Nieuw-Amsterdam
 
 
 
Vaart ZZ 63-64, 7833 AC, Nieuw-Amsterdam
 
 

Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang

Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar:

tickets@midzomer-festival.nl

 

Veelgestelde vragen (FAQ)

Het eerst volgende Midzomer Festival is traditioneel op de 3e vrijdag van juni. 

Op 21 juni kon je genieten van een bruisende sfeer met een gevarieerd programma voor jong en oud.

Op de grote markt, die van 11:00 tot 17:00 plaatsvond, kon je jezelf onderdompelen in een levendige ambiance vol kraampjes en activiteiten.

En voor de sportliefhebbers was er goed nieuws: je kon de spannende wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk tijdens het EK voetbal live op grote schermen bekijken.

Voor de avonturiers onder ons was er ook een kermis die de hele week duurde, zodat je je hart kon ophalen aan leuke attracties en lekkernijen.

Maar dat was nog niet alles! Het middagprogramma bood gratis entertainment met optredens van Erik van Klinken, DJ Nieck, Davey van der Sluis, Harm Spang en Dario.

En alsof dat nog niet genoeg is, kon je ’s avonds genieten van een spectaculair programma van 18:00 tot 01:00 uur, met optredens van Marco Schuitmaker, The Hillbilly Moonshiners, Jannes, Ferry de Lits, de Buurman & Buurman Show, DJ Nieck en René Karst.

De munten van vorig jaar kunnen NIET meer gebruikt of omgewisseld worden. Zoals eerder aangegeven, gebruiken we elk jaar nieuwe munten. Zorg dus dat je voor het MidzomerFestival 2024 nieuwe munten aanschaft!

Bekijk het volledige programma hier en hou de nieuws pagina en onze social media in de gaten voor alle updates.

Dit jaar hadden we een fantastische mix van nationale en regionale artiesten voor jullie samengesteld die garant stonden voor een geweldige avond vol muziek en feest.

Mooi Wark is een Drentse feestband die bekend staat om hun aanstekelijke hits en energieke optredens. Ze hebben inmiddels al vele hits op hun naam staan en weten als geen ander hoe ze het publiek kunnen vermaken.

Mental Theo is een bekende DJ en entertainer die al jarenlang de Nederlandse podia verovert met zijn populaire muziek. Met zijn aanstekelijke beats en weet hij het publiek altijd in beweging te krijgen.

Q-Music is een radiozender die garant staat voor de grootste hits van nu en toen. Op het Midzomerfestival zorgden zij voor de muziek tussen de optredens door en zorgen ze voor de nodige sfeer en gezelligheid.

Henk Wijngaard is een Nederlandse zanger en liedjesschrijver die bekend staat om zijn populaire country- en truckerliederen. Hij heeft inmiddels al vele hits op zijn naam staan en is een graag geziene artiest op feesten en festivals.

Erik van Klinken is een lokale zanger die met zijn vrolijke liedjes zorgt voor een gezellige sfeer.

André de Klein is een allround zanger die bekend staat om zijn brede repertoire en fantastische stem.

Hans en Joyce zijn een zangduo dat al vele jaren samen optreedt en bekend staat om hun geweldige stemmen en harmonieën.

Davey van der Sluis is een jonge zanger die al op jonge leeftijd begon met zingen en zichzelf sindsdien heeft ontwikkeld tot een fantastische artiest.

John de Bever is een Nederlandse zanger die bekend staat om zijn populaire feestnummers en meezingers. Hij weet als geen ander hoe hij het publiek kan vermaken en een feestje kan bouwen.

De Corona’s zijn een feestband die garant staan voor een avond vol gezelligheid en feest. Met hun aanstekelijke nummers en energieke optredens weten ze het publiek altijd in beweging te krijgen.

Frank van Etten is een Nederlandse zanger en liedjesschrijver die bekend staat om zijn mooie ballads en meeslepende nummers. Hij weet als geen ander hoe hij het publiek kan raken en heeft al vele hits op zijn naam staan.

Kortom, het Midzomer Festival was ook dit jaar weer een geweldige vrijdag vol muziek en feest.

Overdag was er een grote markt met diverse artiesten (Erik van Klinken, Jessy Arjaans, Frank van Etten, Chris de Roo, Harten 10, Michael Pigge) Shantykoor de Noaberzangers.

Het avondprogramma zag er natuurlijk ook weer geweldig uit.

Wie mochten er niet ontbreken? Precies, OEREND HARD! De enige echte NORMAAL coverband. Dat was Høken, zoep’n, brekken en angaon.

Daarnaast hadden we onze lokale top DJ Nieck Veldkamp weten te strikken om de tweelingdorpers met de beentjes van de vloer te krijgen.

Django Wagner met zijn bekende hit Kali liet iedereen uit volle borst meezingen en liet hij zijn bekende hit samen met Outsiders keihard knallen.

Ook Samantha Steenwijk o.a. bekend van het programma Holland zingt Hazes schitterde op het Midzomer Festival 2022.

CCR Revival bracht alle bekende hits van deze topformatie ten gehore.

En wie kon natuurlijk het feest het beste afsluiten, uiteraard Jannes!

Op het marktplein in Nieuw – Amsterdam.

Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar: info@midzomer-festival.nl

Sponsoren

Scroll naar boven