Midzomer Festival

Editie 35 | 16 juni | 2023

Het was weer een geweldig Midzomer Festival!

Hé vrienden! Wat een spectaculair Midzomer Festival was dat! Het was een explosie van vreugde! Dank aan iedereen die er was en het tot een onvergetelijke avond heeft gemaakt!
Er is een een te gekke aftermovie gemaakt van alle hoogtepunten van de dag! Ook zijn er de hele dag door fantastische foto’s gemaakt. Neem een kijkje en herbeleef de betoverende momenten vol lachende gezichten, sierlijke danspassen en sprankelende vreugde!
We willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van dit evenement! Jullie hebben gezorgd voor de juiste sfeer, de bruisende energie en hebben ons laten genieten van een onvergetelijke dag onder de sterren!
Maar wees niet verdrietig dat het voorbij is, want we hebben iets om naar uit te kijken: volgend jaar komen we terug met nog meer muziek en plezier! Dus houd je agenda vrij de 3e vrijdag van juni en bereid je voor op een MIDZOMERFEEST dat al je verwachtingen zal overtreffen!
Bedankt allemaal voor jullie aanwezigheid en enthousiasme! Jullie zijn geweldig en we kunnen niet wachten om jullie volgend jaar weer te zien! Blijf dansen, lachen en geniet van de zomerse vibes! Tot ziens op onze 36e editie!
 
Liefs en zonnige groeten,
Bestuur Midzomer Festival
Scroll naar boven