Midzomer Festival

De 36e editie!
21 juni 2024

Archief

35 edities van het Midzomerfestival.

Traditioneel wordt het marktplein van Nieuw Amsterdam/Veenoord elk jaar weer omgebouwd tot een feestterrein.
Hieronder een kleine compilatie van de afgelopen jaren. Er wordt regelmatig meer content toegevoegd.

Dit jaar hadden we een fantastische mix van nationale en regionale artiesten voor jullie samengesteld die garant stonden voor een geweldige avond vol muziek en feest.

Wij gaan ons voorbereiden op de 36e editie.

Bedankt voor een onvergetelijke editie, Bestuur Midzomer-Festival

Midzomer-Festival 16 juni 2023

Het Midzomer Festival was ook dit jaar weer een geweldige dag vol muziek en feest. We hopen dat je erbij was op vrijdag 16 juni in Veenoord/Nieuw-Amsterdam.

De 35e editie van het Midzomer Festival was een geweldige mix van muziek, entertainment en activiteiten voor het hele gezin. Deze 35e editie was echt onvergetelijk!

Bedankt voor een onvergetelijke editie, Bestuur Midzomer-Festival

Editie 34 | 2022

Zoals het publiek van ons gewend is hadden we weer een programma samengesteld voor jong en oud, van meezingers tot en met complete discobeats ondersteund door laser-effecten. Het programma had alles in zich

Trots, dat zijn we, dat het weer mocht en dat jullie genoten hebben. Dank aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen op welke manier dan ook.

Midzomer-Festival 17 juni 2022

Na 3 jaar mochten we eindelijk weer het marktplein van Nieuw-Amsterdam/Veenoord ombouwen tot festivalterrein. En dat het een zeer geslaagd feest is geweest dat bewijzen de foto’s. Het was heerlijk festivalweer en blijkbaar had iedereen er zin in. De stemming zat er heel goed in.

Noteer alvast 16 juni 2023.

Wij gaan ons voorbereiden op de 35e editie. Tot dan, Bestuur Midzomer-Festival

Inzendingen

Heb je nog foto’s of video’s van de afgelopen jaren die je met ons wil delen? Laat het ons weten en stuur een e-mail naar: webmaster@midzomer-festival.nl

Scroll naar boven